3 efterårs outfits

Jeg erkender fuldt ud, at efterårssæsonen er min favorit. Der er så mange muligheder for at eksperimenterer med sin garderobe i forhold til farver, mønstre og forskellige lag. Tidligere har jeg lavet 3 sommer outfits og 3 hverdags outfits, hvorefter flere har efterspurgt sæsonbaserede outfits.

Herunder finder du eksempler på 3 hverdags/efterårs outfits jeg helt sikkert vil iklæde mig dette efterår, der er baseret på basis-items, langt de fleste allerede har - men samtidig også mine 'hverdags'-favoritter.

3 hverdags outfits Det første outfit er efterhånden et af de outfits jeg for det meste tyer til, hvis jeg overhovedet ikke ved, havd jeg skal have på. Det er altid lækkert med en hvid skjorte, og med de kortærmer er det et mere enkelt look. Samtidig er der ikke noget pænere end en sort blazer der sidder godt og de perfekte blå jeans. I forhold til sko så passer alt til, hvad end man er til sneakers, slingbacks (som her), stiletter eller støvler så ser det lækkert ud ligegyldig hvad.

3 hverdags outfits Det andet outfit jeg er helt vild med er en merinould cardigan, man kan sagtens have den på lukket uden en anden bluse under, selvom det selvfølgelig også er en mulighed, hvis man ellers føler sig afklædt. Men sat sammen med et par sorte jeans eller silkebukser, har man hurtigt et pænt og elegant outfit. I overgangsperioden elsker jeg min trenchcoat - og hvad angår sko så er jeg stadig helt vild med slingbacks, men alle former for sko går fint med dette outfit.

3 hverdags outfits Det tredje outfit er til når vejret bliver lidt køligere, igen et par lækre blå jeans, en lidt tykkere sweater enten i cashmere eller merinould selvfølgelig i den klassiske camel-farve, som jeg er helt vild med. Over det er en frakke helt perfekt, og i forhold til sko, synes jeg et par sorte støvler er det oplagte valg.

*Til alle outfits har jeg valgt min Mansur Gavriel Tote som taske, da det for tiden er den taske jeg bruger hver dag.

XOXO Stiletta