3 Sommer Outfits

Jeg har længe tænkt på, at lave flere opslag omkring mode, og et indlæg omkring mine (måske) mest brugt outfits hidtil denne sommer, synes jeg var en virkelig god idé - Så dem får I lige med i denne uge.

Outfit 1 Stribet strik, Denim Shorts, Adidas Stan Smith : Outfit nr. 1 består af tre helt enkle items, som jeg altid pakker i min kuffert ligegyldig, hvor jeg skal hen om sommeren - for man går aldrig galt med en god sweater eller strik, et par denim shorts og sidst men ikke mindst mine elskede Adidas sko. Dette outfit kan (næsten) bruges til alt, hvad end man skal spise middag med et par veninder, eller går en aftentur ved stranden.

Hvid T-shirt, Denim Nederdel, Sorte Sandaler : Outfit nr. 2 er også super anvendeligt til forskellige lejligheder. Vi ved jo alle, at det danske sommervejr til tider kan være meget ustadigt, men når varmen virkelig er over os, er der ikke noget bedre end et let og luftigt outfit, som dette. En helt enkelt t-shirt (med eller uden skrift), en denim nederdel (endnu en sikker vinder i sommergarderoben) og et par pæne sandaler.

Sweatshirt, Læder Shorts, Sorte Støvler : Outfit nr. 3 består endnu en gang af nogle helt enkle ting, som du sagtens kan bruge langt end i efteråret. Jeg mener bestemt, at læder shorts (og læderbukser om vinteren) bør være i alle klædeskabe, da de er utrolig anvendelige, og kan bruges sammen med næsten alt. Jeg elsker at bruge støvler - selv om sommeren. Til en kølig aften er det helt ideelt med lædershorts, en lækker sweatshirt og sorte støvler.

Jeg håber rigtig meget, at I nyder sommeren! XOXO Stiletta