3 vinter outfits

Det er ufattelig koldt udenfor, og det kan til tider være svært at klæde sig på uden at fryse. Herunder finder du mine tre 'go to' vinter outfits, når kulden er over os.

Der er intet mere brugbart end et par blå jeans samt en lækker sweater til at holde en varm. Udover sweateren har jeg min yndlingsfrakke, som er i en skøn mørkeblå farve. Derudover elsker jeg mine Isabel Marant vinterstøvler, som er forede.

En tyk kashmir sweater er med til at holde en utrolig varm - specielt, hvis man har en t-shirt under. Samtidig er jeg vild med fløjlsbukser, der er varmere end jeans. Ligeledes er en dunjakke et fantastisk vinter-item alle burde have i deres garderobe.

Selvom vinteren ofte sættes i forbindelse med mørke nuancer, så er der intet, som et par hvide jeans på denne årstid. For tiden er jeg vild med striber og denne sweater er ingen undtagelse. Frakken er den samme som ovenover, mens skoene er mine højtelskede Ganni støvler.