5 ting du kan lave på flyveturen

Vi kender det alle, man føler at flyveturen i sig selv virker rimelig overskuelig, men når man først sidder i flyet, går tiden forbløffende langsomt. Da jeg selv flyver til Paris i morgen, tænkte jeg, at et indlæg om, hvad man kunne lave på den lange eller korte flyvetur var helt ideel.

  1. Jeg elsker magasiner, men det er ikke altid lige let at finde tiden til at læse dem, specielt ikke hver en side. Men på ferier elsker jeg simpelthen et godt blad eller en god bog for den sags skyld, det får altid tiden til at føles lidt kortere, og mere spændende.

  2. Indtil flere gange har jeg oplevet folk have deres helt egen "spa" ombord på flyveren, hvilket jeg synes er en fantastisk idé. Blandt andet er der gået trend i at sidde med sheet masks på, hvilket dog kan være lidt intimiderende, i forhold til hvordan man ser ud med dem på.

  3. De sidste par gange jeg har været på ferie, har jeg lavet playlister på min telefon med de numre, som jeg elsker. For det kan være rigtig hyggeligt bare at nyde den smukke udsigt og hører noget god musik. Jeg garanterer for, at det vil få tiden til at flyve afsted :).

  4. Personligt bliver jeg altid en snært af rastløs, når jeg flyver. Så derfor synes jeg helt bestemt, at det er smart at udnytte tiden, til for eksempel at rydde op i billederne på ens telefon, eller få slettet nogle af de apps, man alligevel ikke bruger.

  5. Sidst men ikke mindst, kan jeg finde på at bruge tiden på at planlægge det sidste til turen. Ofte har jeg en rejseguide til den pågældende destination med i min taske, så kan man både få læst op på seværdigheder, gode shoppingsteder og restauranter.

Jeg håber at I nyder jeres efterårsferie, vi ses i Paris! XOXO Stiletta