Alt jeg behøver til weekendturen

Der er ingen tvivl om, at sæsonen for weekendture er på sit højeste. Jeg er nok en overpakker, med stort OVER når det kommer til stykket - og det kan være svært at begrænse sig ;). Det er ikke kun tøj og sko jeg normalt pakker for meget af, men også makeup og hudpleje, man er da ikke en skønhedsaficionado uden problemer. Personligt ELSKER jeg travel-size produkter, da det er en hel del lettere at have med, og så er der selvfølgelig mulighed for at pakke "lidt" mere.

Som jeg tidligere har skrevet, er jeg helt forelsket i hudplejemærket Pai. De har fokus på både økologiske- og naturlige ingredienser, og er specialdesignet til sensitiv hud.

Til daglig bruger jeg deres:
Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, hvilket formegentlig er den bedste "creme cleanser" jeg har prøvet, Lotus & Orange Blossom BioAffinity Toner, der ikke indeholder alkohol, men opfrisker og balancerer hudens balance. Til sidst bruger jeg Chamomile & Rosehip Calming Day Cream, som fugter og beroliger huden. Produkterne er fuldstændig essentielle for mig, og derfor har jeg købt "rejsesættet", som indeholder lige netop de tre produkter, blot i rejsestørrelse. Sættet kan købes: HER.

Billede 2 Billede 2 Billede 2

Rigtig god weekend! XOXO Stiletta