Amazing Space

Vi går alle og gemmer på en håndfuld skønhedsprodukter, der altid fungerer ligegyldig hvad - som i min optik ikke indeholder alt muligt, man blandt andet ikke ønsker at smøre på kroppen eller komme i håret. Det er ligepræcis derfor Amazing Space har en helt særlig plads på mine ellers proppede hylder. Den luksus der er ved produkter der dufter godt, lever op til hvad de lover samt ser pæne ud, er fuldstændig undervurderet i følge mig. Jeg har samlet et lille potpourri over de efterhånden mange produkter jeg elsker fra Amazing Space.

Mandarin Refresher Liquid Soap & Exfoliater, Mango & Black Peber Body Soufflé

  • En af de skønneste følelser, er at træde ud i et dejligt bad om morgenen, hvor man er omgivet af lækre produkter, der i øvrigt bør dufte fantastisk. Det er her Mandarin Refresher Liquid Soap & Exfoliater kommer ind i billedet. Udover den unikke duft, så er denne sæbe med at eksfoliere huden på kroppen, uden brug af scrubbekorn. Efter badet er det nærmest umuligt ikke at følge op, med den ligeså skønne Mango & Black Peber Body Soufflé, der på sin vis fugter huden, og tørrer hurtigt ind. Disse to produkter, vil jeg helst ikke være for uden - de indeholder gode ingredienser og dufter bedre end nogen andre produkter til kroppen.

Red Clay Pore Minimizer & Exfoliater, Smooth Operator Firmin butter mask

  • Når det gælder ren uren hud, så er og bliver den såkaldte Red Clay Mask det produkt jeg altid bruger, hvis min hud er problematisk. Masken eksolierer, renser samt minimerer porer på blot 10 min. Fast bruger jeg masken 1-2 gange om ugen, hvis jeg ønsker den bedste effekt. I de områder, hvor min hud istedet kan være tør eller mangle glød bruger jeg Smooth Operator. Endnu en fantastisk maske, som jeg ofte bruger, når jeg alligevel er i gang med noget andet, da den ikke er til at se på huden. Den kan også bruges som maske natten over. I forlængelse af problematisk hud, er der endnu et produkt, man bør kende til - Antiseptica. Denne kombination af olie- og urte-koncentrat er med til at afhjælpe uren hud. Jeg bruger normalt et par dråber på de områder, hvor det er nødvendigt, og næste morgen ses en klar bedring af huden.

Eco-Blush Color For The Cheeks

  • Det kommer nok ikke bag på nogen, af dette makeup-produkt bliver nævnt, netop fordi det nok er og bliver min ynglings blusher. Farven Mademoiselle er indbegrebet af den farve mine kinder naturligt bliver, hvis jeg fx har gået en tur i den friske luft. Derudover er jeg også tilhænger af farven Virgin, der ligeledes giver illusionen af en naturlig blush-farve til ens æblekinder. Samtidig er farverne fantastiske, hvis de let påføres over øjenlåget, hvor det ser ligeså skønne ud på kinderne. Faktisk er et andet godt tip, at duppe blushen let på let fugtede læber, noget jeg ofte gør, for at 'binde' nuancerne sammen. Amazing Space

Dette indlæg er ikke sponsoreret.

XOXO Stiletta