Aprés-Ski must haves

Som mange andre skal jeg tilbringe min vinterferie i alperne (Val d'Isère) - en hel uge med godt vejr, venner, fest og selvfølgelig skiløb. Der hersker ingen tvivl om, at afterski er at foretrække over lange køer ved liftene, tætpakkede pister og bidende kulde. I den forbindelse har jeg fundet frem til mine Aprés-Ski musthaves, der på mine snart 15 gange på skiferie er blevet nøje udvalgt.

x

Det vigtigste er at holde varmen, så indenunder min dunjakke eller flyverdragt (ja, du læste rigtigt) har jeg altid en stor sweater, helst højhalset, så man ikke behøver et tørklæde. Til min skijakke har jeg for det meste et par 'tætsiddende skibukser', der næsten ligner et par skinny jeans med svaj - men på den mere sporty-måde. Dertil har jeg et par støvler på, der kan stå nogenlunde fast, hvis der er is eller meget sne. Må ærligt indrømme, at det er forfærdelig irriterende at være til afterski i skistøvler, samtidig kan det være lettere risikabelt. Som accessories er et par solbriller et absolut must samt en bum bag, der er den ideelle taske til skiferien, hvor du ligenetop kan have det nødvendigste med overalt på pisten og til afterski.