A/W17 tendenser

Det er svært at forestille sig varme sweatere, lange frakker og ikke mindst huer, vanter og tørklæder midt om sommeren - Men sådan er det nu engang med modeugerne. Der er ikke mange uger til, at AW17 kollektionerne hænger på bøjler over hele landet, og jeg elsker personligt at se, hvad der rør sig til de forskellige modeuger for den kommende efterårs og vinter sæson, vi går i møde. Herunder har jeg lavet en samling af de tre tendenser, som blev gengivet gentagende gange under modeugerne.

“There is a shade of red for every woman.”

― Audrey Hepburn RØD Venstre mod højre: Valentino, Giambattista Valli & Fendi - Allerede til Spring/Summer modeugerne, så man hvordan lyserød og hotpink omgående hang på alle modeller, og dette efterår og vinter er tiden kommet til de klassiske røde nuancer. Hvad end du er til et outfit rød i rød (som på de fleste runways), fortrækker det på læberne og neglene, eller kan lide et lille glimt på sålerne af dine stiletter, så er det sæsonen det skal shoppes, eller støves af.

Flower Power

BLOMSTER Venstre mod højre: Mulberry, Chloé & Balenciaga - Et gennemgående tema denne Fall/Winter sæson er 70'erne, hvad end vi taler blomster i lange baner, eller tern. Blomsterne spillede en hel central del under modeugerne, og blev præsenterede i alle afskygninger. Der er ingen tvivl om, at tendensen allerede opstod sidste efterår hos mærker som ZIMMERMANN og Saint Laurent, men andre store modehuse, som tæller både Chloé og Balenciaga, hoppede med på tendensen i år.

Tern på tern

BLAZER Venstre mod højre: Jason Wu, Stella McCartney & Gabriela Hearst - Mens vi på "streetstyle" fronten ser Gingham printet, er der et andet tern, som har fanget kameraerne på firstrow denne opkommende sæson - Shepherd's og Tatterstall tern. Det lyder måske lidt abstrakt, når man pludselig hører hvad de forskellige tern typer egentlig hedder, men tro mig, du kender dem udemærket. Blandt andet hos Jason Wu og Gabriela Hearst kunne man se den klassiske Shepherd's tern, hvor Stella McCartney i stedet tog fat på Tatterstall ternet.

Jeg håber at du nu er klædt godt på til den kommende sæson! XOXO Stiletta