Bare en vandflaske?

Hvis du synes at bkr's vandflasker bare ligner en traditionel en, så tager du gruelig fejl. Selvom jeg kun for få uger siden fik denne "skønheds musthave" ind i mit liv, er den hurtigt blevet en del af min daglige rutine og hudpleje arsenal.

Lidt om bkr: bkr blev grundlagt i 2011 af Tal Winter og Kate Cutler, som begge har en stor passion for skønhed, sundhed og sind. Tankerne bag bestseller flaskerne var at lave en genbrugelig vandflaske, hvilket er uden BPA og phthalat. Selvom man smører creme på huden, er det alligevel vigtigt at tage hånd om sin hud indefra ud, og sørge for at man daglig drikker nok vand.

bkr havde fra start en målsætning: 8 timers søvn, 8 timers arbejde, 8 timers sjov og 8 glas vand

bkr

Som du nok kan læse er dette meget mere end bare en vandflaske, det er en målsætning, idé og handling til en sundere livsstil (og hud). Hvis du ikke allerede er solgt nu, så synes jeg det er på tide at tjekke deres instagram, hvor de næsten dagligt poster billeder af indflydelsesrige mennesker og deres vandflaske, som de selvfølgelig ikke kan tage på stranden eller til træning uden. Det vil også sige celeberties som Blake Lively, Gisele Bündchen, Vanessa Hudgens og Natalie Portman.

bkr er én måde at tænke hudpleje på, og jeg er mega fan! Skønhed kommer indefra, det er og bliver en kliché. "bkr is the beauty essential that will change the way you hydrate forever".

Flaskerne findes på nuværende tidspunkt i 3 størrelser, Teeny (250 ml), Little (500 ml) og
Big (1 L). Udover det findes de i et hav af farver, både pasteller og pang.

Jeg er meget glad for min 500 ml bkr, og vil uden tvivl købe de to andre størrelser i den nærmeste fremtid, da jeg på forbløffende kort tid, har ændret mine vaner omkring at drikke vand. Vand er et af de bedste "midler" til en sund, glødende og ungdommelig hud, glem aldrig det! :)

bkr kan blandt andet købes her:
Hollygolightly - HER
Stilleben - HER
Leah Maria - HER
Don't tell - HER

Håber dette indlæg var med til at indføre en anden form for hudpleje! XOXO Stiletta