Basis tøj til enhver garderobe - 1

Jeg havde tænkt mig at starte en lille serie, vedrørende basis tøj til enhver garderobe. Selvom man til tider køber ekstravagante kjoler, mønstrede bukser eller noget helt tredje, så er der stadig nogle basis dele, alle bør eje.

White Shirt Venstre mod højre:
Hvid skjorte, Hvid skjorte, Denim shorts, Denim shorts

Personligt elsker jeg skjorter, i alle afskygninger. Men et absolut must er en hvid skjorte. Den kan styles på uforholdsvis mange måder, hvad end din stil er meget feminine eller mere enkel, så er en hvid skjorte aldrig en dårlig investering. Når jeg er fuldstændig i tvivl om, hvad jeg skal tage på, eller skal hurtigt ud af døren, er en hvid skjorte altid min redning, og gerne sat sammen med et par denim shorts og et lækkert bælte.

Blue Shirt Venstre mod højre:
Stribet skjorte, Stribet skjorte, Hvide jeans, Hvide jeans

Selvfølgelig kan en skjorte både bruges til hverdag, men bestemt også til lejligheder, hvor der bliver forventet lidt mere af påklædningen. Hvis man ikke vil se for overdressed ud, bør man gå efter skjorter i materialer som fx hør, da de vil fremstå mere casual i forhold til en silkeskjorte eller lignende. Striber er et mønster/design, der aldrig går af mode, og en blåstribet skjorte, bør hænge i alle garderober. Igen er jeg tilhænger af et enkelt look, blandt andet med hvide bukser og en blåstribet skjorte.

Jeg håber at første del af "basis tøj til enhver garderobe" var brugbart! XOXO Stiletta