Basis tøj til enhver garderobe - 2

Findes der noget bedre end en varm sweater, specielt her i de kommende kolde måneder? Nu hvor efteråret officielt er over os, om blot én uge, kan jeg ikke være den eneste, der allerede nu, tager lidt forskud på efterårs garderoben. En sweater af uld eller kashmir er et must i enhver garderobe efter min mening.

Collage Venstre mod højre:
Camel Kashmir Sweater, Mørk Grå Kashmir Sweater, Sort Merino Uld Sweater

Kashmir og merino uld er to af mine absolut yndlings materialer, når det kommer til sweatere. Både fordi materialerne (for det meste) er af god kvalitet, føles utrolig behaglige og bløde, men også fordi de ikke fnuldrer nær så meget, som mohair eller uldblandninger gør. Alt i alt, synes jeg personligt, at en lækker sweater er en god "investering" til enhver efterårs/vinter garderobe.

Collage Venstre mod højre:
Gråmeleret Sweater, Lys Grå Kashmir Sweater, Grå Uld Sweater

Når det kommer til sweatre, er der utallige måder at style dem på. De er både anvendelige i perioden mellem sommer (sensommer) og efterår, altså de dage hvor man gerne vil have bare ben, men der stadig er en kold brise. Eller når vi forestiller os flere cm sne og is udenfor. Der er en sweater fuldstændig ideel. Og igen en lækker sweater går til alt fra stiletter til rå støvler.

Jeg håber, at dette andet indlæg i serien "Basis tøj til enhver garderobe" var brugbart! XOXO Stiletta