Basis tøj til enhver garderobe - 4

En klassiker enhver med sans for mode har i sin garderobe er en trench coat. Selvfølgelig er der prestige i at have den ultimative Burberry trench coat, selvom det langt fra er alle der er villige til så at sige 'investere' i så dyr en frakke, så er den efter min mening alle pengene værd. Specielt når det gælder overgangssæsonerne, hvor vejret er mildt, eller lettere køligt, så er en trench coat ligenetop den jakke, der går til alt.

Et Fransk Twist - Personligt beundrer jeg de franske kvinder for deres tidløse, elegante og ikoniske stil. Og med den følger selvfølgelig en trench coat fra ingen ringere end Burberry. For det ultimativt franske look kan frakken bæres med en sømandsstribet trøje, blå jeans og en rød læbestift.

Work Wear - Til hverdag er jeg ofte i ført min egen Burberry frakke, her er det for det meste med sorte cigaret bukser, en hør skjorte, rå støvler og en tote over skulderen. Selvom det lyder helt basic, så er der alligevel noget feminint og klassisk over outfittet.

Den lille sorte - Står aftnens planer på en middag eller måske fest, så er jeg vild med det afslappede udtryk en trench coat tilfører enten en lille sort kjole eller buksedragt. Og her er et par stiletter blot prikken over i'et, samt en lækker taske.

Sunday Morning - Skal man søndag morgen gå tur med hunden, til brunch med veninderne, eller hente morgenbrød og kaffe, så er det enkelt og let at tage trench coaten over en hvid t-shirt, et par blå jeans og sneakers.

Trench Coat XOXO Stiletta