bkr er andet end en vandflaske

Det er nu muligt at forlade huset med sin bkr vandflaske, nøgler, pung og mobil - intet andet. For bkr, jeg tidligere har skrevet om HER, er meget mere end en vandflaske, og det har mærket endnu engang bevis, ved at lancere et clean beauty produkt, du kan have siddende i din vandflaske... Vi kender alle til det scenarie, hvor vi har glemt en læbepomade, og ens læber næsten gør ondt, men med bkr's innovative produkt er det aldrig en realitet igen.

Har du allerede en af de fantastiske glasdrikkedunke, eller overvejer du at købe en, så er den helt nye læbepomade - Paris Water Balm dit næste køb eller tilkøb. Læbepomaden fungerer nemlig således at den indsættes i låget på din drikkedunk og dermed behøver du kun købe et nyt låg, hvor produktet kan sættes i. Navnet Paris Water Balm stammer fra læbepomadens indhold af franske roser, der giver den sarte duft og farve - helt naturligt. Ligeledes er produktet blevet skabt i kærligedens by, Paris. En af grundende til at det amerikanske mærke har fået lavet læbepomaden i EU er grundet de restriktioner vi har i forhold til skadelige ingredienser, hvilket har gjort det muligt at få skabt så ren en formel som muligt.

HER Jeg glæder mig ufattelig meget til at få fingre i den sarte rosa læbepomade fra bkr, og det er forhåbentlig ikke det sidste skønhedsprodukt vi kommer til at se fra bkr.

XOXO Stiletta