Contouring, Strobing & Draping

Det er fuldstændig umuligt ikke at have hørt om de tre metoder/begreber Contouring, Strobing & Draping, men hvad betyder de egentlig?

Contouring

Contouring er nok det begreb de fleste kender, specielt efter Kim Kardashian blev (uofficielt) udnævnt som "The Contour Queen", og for blot lidt over en uge siden udkom hun også med sine egne Contour kits. Men Contouring anvendes til at skabe skygger i ansigtet. Rigtig mange vil gerne have kindben som Angelina Jolie, Kate Moss og Rosie Huntington-Whiteley, og her er muligheden for at få mere definerede kindben, kæbelinje osv. Contouring fremhæver dine konturer ved at lægge skygger langs ansigtet.

Produkter på billedet:
Anastasia Countour Kit, Mac 168 Børste, Kevyn Aucoin Sculpting Powder & Mac Quick Trick Stick

Contouring

Strobing

Strobing er det begreb, som tog sociale medier med storm sidste år, da en håndfuld beautyguruer (som de så fint hedder), gjorde os opmærksom på en "hidden gem". Strobing er i bund og grund highlighting - taget til nye højder, eller til ekstremen om man vil. De steder man normalt "highlighter" er de høje punkter i ansigtet, som toppen af kindbenene, næsetippen, amorbuen (altså lige over læben) og på brynsbenet. Men andre lægger det over hele ansigtet, eller kroppen før den røde løber.

Produkter på billedet:
Anastasia Glow Kit, MAC Strobe Cream, MAC 184 Børste & Becca Shimmering Skin Perfector Strobing

Draping

Du skal ikke føle dig forbigået, hvis du ikke har stiftet bekendtskab med draping, for det er en relativ ny tendens. De fleste karakteriserer 80'ernes makeup med en kraftig hot-pink blush, og nu kan man også skrive 2017 på dette karakteristika. Det handler om at skabe smukke, runde "æble"kinder. Man kan måske forveksle det med draperinger, men man prøver ikke at skabe folder i ansigtet med vilje, husk det ;).

Produkter på billedet:
Marc Jacobs Air Blush, RMS Beauty Lip2Cheek, MAC 129 Børste & Nars Powder Blush

Draping

Nu håber jeg, at I er blevet klogere på tidens makeup-tendenser! XOXO Stiletta