CPHFW

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så har København for blot en uges tid siden, haft gaderne fyldt med fashionistas - i forbindelse med CPHFW (Copenhagen Fashion Week). Jeg var selv så heldig, at være med til Stasia Couture showet, som fandt sted i de smukke omgivelser på D'Angleterre. Inden showstart, var jeg et smut backstage, hvor jeg også fik taget et par billeder, mens makeup- og hårartisterne arbejdede på at få alle modeller klar.

Udover det skønne show, var jeg også forbi den nyåbnede Hermès butik (beliggende på Højbro Pl. 4). Foran butikken stod en lille "isvogn", dekoreret på ægte Hermès manér, malet i den originale orange farve. Der var her mulighed for at spise de mest fantastiske havtorn-is (igen i den velkendte orange farve).

Ganni åbnede også den fineste "Fruit Shop", som desværre kun var i forbindelse med modeugen + en ekstra uge (fra 8. august til 19. august). Allerede sidste år var Ganni's Fruit T-shirts meget populære, og i år tog de skridtet videre, og lavede en Pop-up Shop i samarbejde med amerikanske Jessica Hans, som laver farverig keramik. Butikken er beliggende i Ny Østergade nummer 15.

CPHFW

Jeg håber, at I kunne lide dette indlæg! XOXO Stiletta