Sæsonens fineste lakker

Kølige dage, varme trøjer, nedfaldende blade og jeg kunne blive ved - Efteråret er og bliver min yndlings årstid. Hvis der er én ting jeg specielt elsker, når vi skriver september, oktober og november, så er det de fantastiske neglelakker, der sætter prikken over i'et, i ethvert look. Der hersker ingen tvivl om, at jeg er faldet fuldstændig for de fantastiske lakker fra franske Kure Bazaar.

Kure Bazaar Cashmere, September, Sophisticato, Khaki, Sahara

Der er fem farver, jeg vitterligt ikke kan gå i gennem efteråret uden - grå, bordeaux, brun, grøn og orange. Jeg synes altid, at det er en god idé, at have en basis neglelaksmaling med et par universalefarver, hvilket i dette tilfælde er Cashmere, Sophisticato og Khaki. Udover de tre basisnuancer elsker jeg at lege lidt med farver, og intet siger efterår mere end en lilla/ bordeaux og brændtorange. Men hvis du ikke er helt til farverne September eller Sahara, er der tusindvis af andre nuancer, både hos Kure Bazaar og andre mærker.

Jeg håber, at I kunne lide dette indlæg! XOXO Stiletta