De bedste MAC produkter

Make-up Art Cosmetics eller MAC, som det prominente mærke hedder, er blandt makeupartisternes favoritter! MAC har rigtig mange forskellige produkter og farver, derfor kan det være lidt forvirrende at finde de "bedste" produkter, eller blot vide hvor man skal starte. Jeg har derfor valgt at lave en lille "guide" til de bedste MAC produkter efter min mening.

MAC1

1. Strobe Cream (original - pinklight)

Et produkt jeg gang på gang køber, er den klassiske strobe cream, som kan få selv den tørreste hud til at se glødende ud. Cremen kan både bruges alene eller blandes med foundation, hvilket jeg tidligere har nævnt her på bloggen. Den kommer i forskellige "glimmer" nuancer og to størrelser. Kan købes her hos Magasin, Matas og MAC selv

2. Face & Body Foundation

Selvom jeg ikke er tilhænger af at dække ens egen hud, så har jeg dog nogle dage, hvor en foundation kan gøre underværker. På de dage eller når min hud skal se helt fejlfri og glødende vælger jeg denne foundation, som har en let til medium dækning. Den kommer i en række af toner og farver. Kan købes her hos Magasin, Matas og MAC selv.

3. In Extreme Dimension Lash Mascara

Denne mascara er hovedsageligt kendt blandt makeupartister, hvilket man også kan se backstage, hvis man altså følger med på Instagram eller er der i virkeligheden. Formlen på denne mascara er lidt våd, men til gengæld er den kulsort og holder hele dagen uden at smitte af under øjnene. Dette er uden tvivl min yndlings mascara i 2017. Kan købes her hos Magasin, Matas og MAC selv.

4. Mineralized Skinfinish, Soft & Gentle

Mange mener at dette er den første rigtige "highlighter" på markedet, derfor har den også haft god tid til at opbygge en stor fanskare. Farven Soft & Gentle er den perfekte gyldne champagne farven, som ser fantastisk ud på alle hudtoner. Udover det kan highlighteren også bruges som øjenskygge, hvor den gør sig mindst lige så godt. Kan købes her hos Magasin, Matas og MAC selv.

5. Matte Lipstick, Velvet Teddy

De fleste MAC-elskere har allerede denne sag i deres arsenal, og det er der også god grund til. MAC er anerkendt for deres læbestifter, specielt i den matte formel. Farven Velvet Teddy er nok det mest ikoniske for tiden, selvfølgelig udover den røde Ruby Woo, som har kult status på den røde løber. Velvet Teddy kan købes her hos Magasin, Matas og MAC selv.

MAC2

Jeg håber rigtig meget at dette indlæg gav lyst til nye lækre produkter fra et af mine favorit mærker! XOXO Stiletta