Beauty gadgets

Langt største delen kan finde ud af at bruge en elektrisk tandbørste eller bruge et traditionelt krøllejern nogenlunde - men 2018 bød på forskellige innovative beauty-devices, der er noget helt nyt.

  • LED lysbehandlinger At bruge LED lys til skønhedsbehandlinger, tværtimod - men muligheden for nu at 'få' behandlingen hjemme fra sin egen sofa er nyt. Ved hjælp af en maske, der er en tyk plastikskal, hvor der er hul til øjnene og næsen. LED er specielt kendt for at være virksom ved acne samt anti-aging.

  • Dyson Airwrap Det kan ikke komme bag på nogen, at Dyson Airwrap var overalt i 2018. For "krøllejernet, der selv krøller håret" er og bliver den bedste teknologi, når det gælder hårstyling. Kun ved hjælp af luft og styleren er det muligt at opnå krøller, glatte, føntørre og blowout-effekt.

  • Ansigtsruller / Gua Sha Et ældgammelt kinesisk skønhedsritual, der indbefattede sten blev bland 'facialists' og modeller verden over, vidunder gadgets. Jaderuller, rosenkvartsruller og Gua Sha'er var at finde på ethvert badeværelse for ikke at glemme ansigt i det forgangende år.