De skønneste laceringer - 2017

År efter år lanceres spændende, innovative og glamurøse skønhedsprodukter - 2017 er selvfølgelig ingen undtagelse. Personligt har jeg selv prøvet og tilføjet nye produkter sidste år, hvilket jeg vil dele her. Jeg har samlet alt fra de lækreste økologiske produkter, med de bedste creme konsistenser til dato, makeup til øjnene fra verdens mest ikoniske skobrand og endnu en makeupartistklassiker i nye klæder.

1

JO MALONE LONDON X POPPY DELEVINGNE
En lancering der ikke gik min næse forbi i det forgangende år, var Jo Malones kollektion med Poppy Delevingne. Indpakningen var som altid gennemført, med konfetti i skønne farver, fuldstændig ligesom indholdet - der førte til, at begge (Limited Edition) parfumer var udsolgt overalt på blot få timer. Dog kan parfumerne stadig købes, dog uden den fine flakon.

CHRISTIAN LOUBOUTIN EYE-MAKEUP
Det er umuligt ikke at kende de ikoniske stiletter, med blanke røde såler. Men Christian Louboutin kan eftersigende andet end blot lave nogle af verdens fineste sko - den tidligere skønheds-linje (med neglelakker og læbeprodukter) fik et par nye medlemmer i 2017, blandt andet en ekstravagant mascara (i guldtube) og eyeliner.

KJAER WEIS THE COLLECTORS KIT
En tendens, der for alvor tog fat i 2017 var "green beauty", hvilket sætter fokus på, ingredienserne og (bæredygtig) produktion af produkterne. Her kommer Kjær Weis ind i billedet, det mest luksuriøse og i øvrigt økologiske mærke, som sidste år lancerede en palette, hvor du selv kunne vælge indholdet, og her er der frit valg på alle hylder fra hele sortimentet.

BEAUTY BLENDER SWIRL
Den lille svamp, der suger vand til sig og dermed bliver større, som alle makeupartister har med - ja, jeg mener Beauty Blender. Til deres klassiske design tilføjede mærket en fin ny variation, af den ellers højtelsket "svamp", nemlig et swirl design, hvor én dominerende farve, laver "marmor lignende formationer". Så nu er marmor ikke kun forbeholdt indretning og andet, men også tilladt på skønhedsfronten.

RMS BEAUTY LUMINIZER X QUAD
Endnu et "økologisk og naturligt" produkt, som har gjort sin entré i 2017 er RMS Beautys Luminizer Quad. En palette som samler deres fire fantastiske creme-highlighters, der efter min mening har den bedste konsistens, ligegyldig hvordan de bliver påført og hudtype. Der er forskellige nuancer fra den original Luminizer Luminizer (her Luminizer X) til en gylden champagne (Champagne Rose).

XOXO Stiletta