Dem her skal du købe - 2

For få uger siden, skrev jeg om de 'sandaler', der denne sæson ikke længere bare er et par sandaler, men i stedet noget 'du skal købe'. Mens de luksuriøse modehus lancerede de såkaldte slides, så fulgte highstreet-mærkerne hurtigt med, og udkom med deres version, af de eftertragtede lædersandaler. Herunder finder du efter min mening, dem du skal købe denne sommer.Personligt synes jeg tre farver, der gør sig særdeles godt med forskellige print, teksturer og mønstre er: rød, canvas/camel og sort, og ligenetop derfor har jeg udvalgt disse tre par slides, som dem du må købe!

ZARA De utrolig ekslusive sandaler i canvas fra Zara er super fine, til alt fra en afslappet tur på stranden eller ved poolen, men går bestemt også til middagsselskaber eller måske en fest. De er super anvendelige og farven står fantastisk til hvid, blå, rød, grøn, beige, grå, sort - faktisk langt de meste. Uden tvivl et rigtig godt køb. Kan købes HER!

ATP En lidt mere frisk farve, der gør sig godt til brune ben og tæer, med en fin neglelak. Jeg er selv helt forelsket i den brændte orange, næsten koral farve. De fleste af sommerens slides, er kun et enkelt eller to bånd, der krydser over foden, mens disse sidder bedre fast, samt er mere praktiske. Kan købes HER!

HM Man kan aldrig gå helt galt med et par enkle sorte sandaler, der sidder flatterende på fødderne og er behagelige. For hvis der er én ting der er godt ved sommerens sandaler, så er det anvendeligheden, altså hvor lette de er, bare lige at 'slide' ned i. Derudover er de perfekte til kjoler, nederdele, shorts eller jeans Kan købes HER!

XOXO Stiletta