Dette mangler alle kvinder med stil

Vi har altid en forestilling om, at December er så meget mere end gaver, men alligevel ender det i uhensigtsmæssig stress, hvis jeg selv skal sige det. Så står du netop og mangler gaven til kvinden der har alt? Så garanterer jeg for, at hun bliver glad for at finde netop denne gave under juletræet i år...

De efterhånden life changing drikkedunke, om man vil, er og bliver den ultimative gaveidé. Om du mangler en gave til din syvårige lillesøster, der er helt vild med pastelfarver, til din veninde, der søger den perfekte vandflaske uden BPA eller phthalat eller til hudpleje-junkien, der har prøvet alle produkter på markedet. Læs min anmeldelse af bkr drikkedunkene HER!. Selvom du investerer tid og penge i din hud, så opnår du sjælendt de resultater produkterne eller behandlingerne lover, hvis du ikke passer på din hud indefra. For mig er bkr en uundværlig "skønheds musthave", som jeg helst har med i tasken og på skrivebordet hver dag.

Flaskerne findes på nuværende tidspunkt i tre størrelser, Teeny (250 ml), Little (500 ml) og
Big (1 L). Drikkedunkene kan købes i et hav af farver, samtidig er det muligt at købe tilhørende accessories som blandt andet denne clean beauty læbepomade, der kan sidde i låget (læs mere HER).

bkr har oplevet så stor success med deres tilgang til hudpleje og skønhed gennem en anderledes synsvinkel, at Forbes har skrevet: "bkr water bottles are the must-have beauty essential for women with style".

bkr kan blandt andet købes her Hollygolightly - HER
Stilleben - HER
Leah Maria - HER
Don't tell - HER