Efterårets makeup tendenser

Tiden er igen kommet til, at de nye tendenser står i kø. Endnu en sæson er (næsten) overstået, og dette efterår er meget snart klar, til at sætte sit præg på tiden. Du kan hurtigt danne dig et blik af, hvad de kommende måneder byder på - Vi snakker alt fra mørke til farverige øjne, øjenvipper som i 60'erne og den essentielle bordeaux læbe.

Farvelade

Farvelade Venstre mod højre: Prabal Gurung , Oscar de la Renta, Zadig et Voltaire - I disse år, spiller øjenmakeuppen en hel central rolle - vi taler både glimmer, øjenvipper og en hel farvepalette. Efteråret har fokus på alle regnbuensfarver, det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der er rigtigt og forkert. Men når vi koncentrerer os om øjnene, er det vigtig, at resten af makeuppen, forbliver neutral, ellers kan det se ud af lidt for meget.

Twiggy Lashes

Twiggy Lashes Venstre mod højre: MSGM, Jeremy Scott, Chanel - Hvem kender ikke til Twiggy? De ikoniske øjenvipper, som hun tegnede på ved undervipperne, med en tyk, sort eyeliner, er tilbage. Mens tidens mode er fokuseret på 70'erne, så er sæsonens backstage skønhedstendenser præget af et andet årti - 60'erne. Skal du virkelig være med på efterårets tendenser, så lad dine undervipper dominere.

Smokey...

Smokey Venstre mod højre: Marni, Giorgio Armani, Alexander Wang - Smokey eyes er igen en af de mere ikoniske øjenlooks, der år efter år dukker op i modebilledet. endnu en gang er øjnene i fokus, her skildres de mørke, og i den helt anden ende af spekteret, i forhold til de farver, der også viste sig backstage, og på catwalken. Så denne sæson er det tid til at finde den kulsorte kajal eyeliner frem, og definerer dine øjne til perfektion.

Burgundy Lips

Burgundy Lips Venstre mod højre: Giambattista Valli, La Perla, Versace - Vi kan ikke sige efterår uden bærfarvede eller burgundy lips, om man vil. Dette efterår er der ingen regler for om formlen skal være glossy, matte, satin eller bare have et lille tint. De iøjenfaldende mørke læber er et must, hvis du er til sofistikerede og klassiske makeuplooks. Hvad end du er til læber, som ligner at de er let farvede af kirsebær, eller går "All in", så må du prøve denne tendens.

Jeg håber at denne guide til efterårets største backstage trends var hjælpsom! XOXO Stiletta