Favoritter til efteråret

Jeg ved godt at alt efterhånden handler om efterår her på stiletta.dk, men det er simpelthen fordi, det er min favorit årstid. I min optik er der (næsten) ikke noget mere hyggeligt, end at se en god film, drikke en varm kop te og hører regnen der fosser ned udenfor. I dette indlæg har jeg valgt at fokusere på mine efterårs favoritter, hvilket jeg tidligere har lavet med årets andre årstider.

Billede

  • Efterår- og vintermånederne er tiden, hvor jeg elsker at "lege" lidt rundt med mere "dramatisk" øjenmakeup. Dior har for få måneder siden lanceret en fantastisk ny mascara, som giver alt den volumen, du har brug for til vipperne. Derudover er jeg kæmpe fan af øjenskygge, og blandt mine "neutrale" favoritter er disse tre fra MAC: 1. Wedge, 2. Brun og 3. Woodwinked.

  • ILIA laver de skøneste Tinted Lip Conditioner's, hvilket er læbepomader med let farve. Den nuance jeg kommer til at bruge dag efter dag de næste mange måneder er Lust for Life. Som mange nok allerede ved, indeholder ILIA's produkter økologiske og naturlige ingredienser, hvilket er perfekt når vi taler læbeprodukter.

  • Der er ikke noget sødere end let rødlige læber og kinder, som hvis man kom ude fra den kølige efterårsvind RMS lip2cheek i farven Illusive, giver lige netop den effekt. Jeg elsker rødlige/varmere nuancer, når vi går efteråret og vinteren i møde, og igen er RMS et af mine favorit mærker, hvis vi snakker cremeprodukter.

  • Allerede sidste år var jeg fuldstændig besat af Chanel's Nail Polish - i farven 641 Tenderly. Hver gang jeg har denne neglelak på, får jeg et utal af komplimenter, fordi farven er så unik - Den er hverken for lilla, grå eller brun. Jeg må nok erkende at dette er min yndlings efterårsneglelak til dato.

Jeg håber at I fandt dette indlæg spændende! XOXO Stiletta