Endnu et indlæg om smykker

Står du og mangler en personlig gave til de kommende studiner, eller synes du blot at du vil forkæle dig selv? Så har jeg svaret til dig lige her. Som jeg tidligere har skrevet ELSKER jeg smykker, både guld, sølv, oxideret og rosaguld - rettere sagt det hele! For et par måneder siden lavede jeg denne indlæg HER om mine favorit smykker, og siden er der kommet lidt over en håndfuld til. Herunder finder du de smykker, jeg helst ikke forlader huset uden denne sommer :).

Smykker

  1. STINE A, Behind Ear Earring, Pink Opal/Red Coral Her
  2. ANNI LU, Palm tree Necklace Her
  3. ANNI LU, Surf Bracelet, Ocean In Maldives Her
  4. STINE A, Lucky Bracelet Her
  5. Pernille Corydon, Daylight Earrings Her
  6. Maanesten, Cuesta Ring Her

Jeg ELSKER øreringe, og specielt hvis man lige kan pifte dem lidt op, både til fest, men bestemt også hverdag. Med Behind Ear øreringene fra Stine A, har jeg fundet utrolig mange nye kombinationer. Det er en fin måde at skabe et mere unikt look. Vedhængene sidder på låsen af ørestikkerne, og kan derfor bruges med alle andre ørestikker, du har i forvejen, hvilket gør dem utrolig anvendelige.

For mig er sommer lig med palmer, selvfølgelig ikke i Danmark, men i mere eksotiske lande. Palm Tree halskæden fra ANNI LU, er mit bedste svar på de palmer vi ikke har herhjemme. Hvad end du selv mangler en personlig og fin halskæde til sommeren, eller måske står og mangler en betænksom gave, så mener jeg, at denne halskæde er fuldstændig oplagt.

Et smykke jeg skrev om i mit sidste indlæg vedrørende smykker var de klassiske ANNI LU armbånd. Efterhånden kender jeg næsten ikke nogen, som ikke ejer et par stykker, og denne sommer har jeg valgt at tilføje endnu et til min lille samling, nemlig det über skønne Surf Bracelet i farven Ocean In Maldives. Perfekt til et billede ved stranden :).

Der er ingen tvivl om, at guld er sæsonens helt store smykke "farve". Både fordi det ser fantastisk ud til solkysset hud, men også fordi guld kan sættes sammen med næsten alle andre farver. Jeg elsker virkelig kombinationen mellem det koral, tyrkis og selvfølgelig guld, på Stine A's Lucky Bracelet, hvilket efter min mening er et must-have til sommeren.

Hvis du mangler et par fine øreringe, som både kan bruges til fødselsdag med familien, og en dag på stranden, så har jeg svaret lige her! Pernille Corydon's Daylight Earrings er indbegrebet af anvendelighed. Næste gang jeg mangler en gave til en veninde, er jeg slet ikke i tvivl om, at det bliver disse, fordi de er anderledes og særlige i forhold til mange andre kreoler.

Sidst men ikke mindst er jeg faldet pladask for Maanesten's Cuesta Ring. Som jeg også skrev i mit andet smykke indlæg, synes jeg at Maanesten har nogle rigtig fine basis smykker, men særdeles også nogle mere unikke og karakteristiske for mærket. Med en eller flere andre ringe, og selvfølgelig også denne, er du "velekviperet" ud i smykker denne sommer.

Jeg håber rigtig meget, at I kunne bruge dette indlæg, da jeg ved at mange elskede det andet indlæg om smykker! XOXO Stiletta