Et glimt af Herregården Broløkke

En prægtig herregård ved navn Broløkke, er det smukke sted jeg har opholdt mig denne weekend, i forbindelse med min mormor og morfars guldbryllup. Herregården Broløkke ligger på Langeland, omgivet af idylliske naturområder med skov, marker samt havet kun omkring 2,5 kilometer fra hovedhuset. Udover den overdådige indretning, den gode beliggenhed og de smukke værelser var maden også fuldstændig fantastisk. Herunder har jeg samlet billeder fra stedet, hvor man kan fornemme den stemning, som Broløkke emmer af og ligeledes indretningen, alt åndede af historisk vingesus og imponerende værtsskab. Alle værelserne er indrettet forskelligt, meget personligt med sikker stil og sjæl - og i øvrigt fantastiske badeværelser. Jeg var endda så heldig at få en tour de chambre. Kan virkelig anbefales, selv en kølig weekend i oktober.

Broløkke Broløkke Broløkke Broløkke Broløkke Broløkke