Et glimt af Kreta

Det er blot et par indlæg siden, at jeg lavet endnu et post til min lille serie Et glimt af..., men i dag kommer der endnu ét. I skrevne stund sidder jeg i den dejligste sol med udsigt udover havet, på Kreta. Jeg må blot erkende, at det er så ærgerligt, turen hjem til Danmark allerede er i morgen. Det har været en helt fantastisk tur, med dejlig græsk mad (blandt andet tzatziki og rigelig med oliven), sol, varme og sidst, men særdeles ikke mindst bare ( og lidt brune) ben ;). Herunder kan du danne dig et lille glimt af min uforglemmelige og fantastiske tur. Alle billederne er taget af mig, hvis I skulle undre jer ;).

Kreta 1 Kreta 2 Kreta 5 Kreta 3 Kreta 4 Kreta 7 Kreta 6 Kreta 8

Jeg har en meget spændende overraskelse, som kommer om få dage ;)... indtil da, håber jeg at I alle har nogle skønne dage! XOXO Stiletta