Et strejf af...

Efter en veloverstået uge, der stod på min 17 års fødselsdag - må det i min optik gerne blive forår nu. Om få uger indtræffer påskeferien og dermed rejser mange mod lande, der har en del mere solskin, end her i Danmark. Herunder har jeg samlet nogle af de ting, jeg selv skal have med på ferie til skønne og kolde Stockholm.

x

Margate Saks Potts T-shirt - Strik i Merinould - Levi's Jeans - Isabel Marant Nowles Boots - Jaderulle - Rudolph Care (Shampoo & Balsam) - Kure Bazaar 'Stiletto' neglelak - Mason Pearson Pocket Size - Aesop Face Oil

Selvom vejret i Danmark præges af forår, er det ikke helt den samme realitet i Stockholm, hvor der stadig ligger massere af sne. Tøjmæssigt går man aldrig galt med et par pæne jeans, gerne i en lys blå vask, da det er en af de tendenser, som dette forår er et must. Ligeledes elsker jeg de nye t-shirts fra Saks Potts, gerne med en strik over, der skaber et lag på lag look. For at holde varmen, skal jeg selvfølgelig også have mine Isabel Marant Nowles Boots med, til 'ture' i sneen og et par kulturelle besøg i den smukke by.

På skønhedsfronten har jeg som altid min højtelskede Mason Pearson hårbørste med, samt de lækre rejsestørrelse shampoo og balsam fra Rudolph Care. Derudover ved jeg ikke noget bedre end røde negle, og ligegyldig hvor jeg rejser hen, følger Kure Bazaar's 'Stiletto' neglelak altid med. For at holde huden glødende og smuk, vil en god ansigtsolie være det eneste rigtige, derfor skal min Aesop Face Oil selvfølgelig med. Sidst men ikke mindst, er min højtelskede jaderulle endnu en skønheds-ting, jeg skal have med. For mig er jaderullen en helt essentiel del af min 'hudpleje rutine', da den gør en kæmpe forskel for huden og de enkelte produkter.

XOXO Stiletta