“Fashion changes, but style endures”

Det franske modehus, som onsdag åbner i Danmark er ingen ringere end CHANEL. Selvom de klassiske designs af både tasker, sko, parfumer og ikke mindst makeup, langt fra er nye opfindelser, så forbliver de klassikere, selv mange år efter - essencen af Chanel er og bliver klassikere. De luksuriøse lædertasker i lammeskind eller caviar, der glamourøst bæres i tunge kæder af guld og sølv hardware, er nok noget af det mest ikoniske hos Chanel, for ikke at nævne Chanel No. 5 - som Marilyn Monroe iførte sig, før hun gik i seng.

Historierne er mange, ligeledes er husets efterhånden utallige muser, endnu et karakteristika som et af verdens mest luksuriøse mærker. På onsdag (18. april) slår Chanel dørene op på Kongens Nytorv 28, hvor den prominente butik er lokaliseret. De fleste køber luksusvarer fra Chanel for dem selv, men med årene er der skabt mange muligheder for at investere i de tidløse tasker eller tøj, som med årene stiger drastisk i værdi.

Alt i alt glæder jeg mig personligt meget til at se den nye butik, som eftersigende skulle leve op til franske standarder. Hvis du ikke allerede har set 'Coco Before Chanel', så vil jeg helt klart anbefale den...

x

XOXO Stiletta