Favoritter til sommeren

Med solen der dag efter dag skinner, mens sommerferien er på sit højeste, er der grundlag for at jeg igen i år deler mine favoritter til sæsonen, hvilket efterhånden er blevet en tradition. I skrevne stund nyder jeg de skønne dage i sommerhus, med fantastisk mad og lange strandture - og i den kommende uge skal jeg selvfølgelig til Musik i Lejet. Herunder finder du mine sommer favoritter.

Henné Organics - Tinted Lip Balm Den fantastiske læbepomade fra Henné kommer nu også med 'farve', hvilket er perfekt til både læber, kinder og øjne, hvis man ønsker et enkelt produkt, der er multi-use. Min favorit er Intrigue, en smuk bærfarvet læbepomade. Et enkelt lag af farven giver et let tint, mens to lag giver en mere kraftig farve, som ligeledes giver en smuk naturlig tint. Læbepomaderne er 89% økologiske, og indeholder kun syv ingredienser der plejer læberne.

Omorovicza - Deep Cleansing Mask I sommermånederne, når vi opholder os mere i solen er det ekstra godt at få renset sin hud ordentligt for at undgå urenheder. I takt med at solcreme kan stoppe huden til, er en dybterensende maske et helt essentielt produkt også om sommeren. En til to gange om ugen bruger jeg denne maske i 'T-zonen' og en mere fugtgivende maske på kinderne, for at opnå den smukkeste glød og reneste hud.

Korres - Sunscreen Face & Body Én ting er sikkert, solcreme er det mest nødvendige produkt, specielt om sommeren. Denne solcreme fra græske Korres indeholder græsk youghurt og dufter fuldstændig fantastisk og lang fra af traditionel solcreme. Den kommer både med solfaktor 30 og 50. Deres ansigtssolcreme er også et skønt produkt, som er let farvet, hvilket giver den smukkeste solkyssede og glødende hud.

Maria Nila - Palett Heal Shampoo & Conditioner Jeg elsker Maria Nila's hårprodukter. Udover deres fantastiske duft, så er det uden tvivl de produkter der gør mest for mit 'fine' skandinaviske hår, når det er slidt af saltvand for ikke at nævne solen. Specielt Heal-produkterne er virkelig plejende både ved håret og hovedbunden, som er udsat på grund af solen.

Øjenvippe- og øjenbrynsfarve Et produkt der gør ALT lettere om sommeren er 'permanentfarve' til øjenvipper og øjenbryn. Hvis du ligesom jeg elsker mørkere øjenbryn og kulsorte øjenvipper, så er det en fantastisk måde at få et naturligt, men stadig pænere udseende med farven. Jeg har fra naturensside øjenvipper, der er lidt til den lyse side, og det samme gælder mine bryn, men det kan meget enkelt, på blot få minutter ændres, til en let eller mørk farve, alt efter, hvor længe man lader farven sidde.

XOXO Stiletta