Favoritter til sommeren

Solens stråler har for alvor fået fat, og sommeren står lige for døren. Jeg er selv i gang med at læse op til forskellige eksamener, og det er fuldstændig fantastisk at kunne sidde udenfor hele dagen. Allerede nu har jeg samlet mine favoritter til sommeren, som både kommer til at komme med i sommerhus, på stranden osv. Og som alle andre år, glemmer man, hvor meget en lille smule tan, kan gøre ved ens fulde udseende :)

Sommerfavoritter

Herunder vil jeg opsummere nogle af mine favoritter til sommeren - produkter jeg ikke kan undvære når solen og sommerferien er på sit højeste.

  1. Er det overhovedet muligt at forestille sig en sommer uden en form for bronzer eller solpudder? Ikke i min verden. Hvad end du er til at bruge bronzer over hele ansigtet, blot på kinderne og ved tindingerne, eller lægger den de helt traditionelle steder, så er det klassiske produkt altid en sikker vinder. Selv om vinteren er jeg tilhænger af et lille strejf over næseryggen med en solpudder - for at mindes de dage, hvor den tenderede til at være solskoldet. Min favorit er Benefit's kult produkt HOOLA, der hver eneste gang giver et "naturlig" resultat og illusionen solkysset hud.

  2. Vi kan nok ikke komme udenom det - SPF eller solfaktor om man vil. Selv synes jeg, at solfaktor er vigtigt hverdag. Jeg ved godt at rigtig mange ikke bryder sig om følelsen af solcreme, hvilket jeg 100% forstår, men der må jeg dog erkende, at du bare ikke har fundet den rigtige solcreme endnu. I maj måned lancerede MUTI (tysk hudplejemærke) en fantastisk solcreme, der er beregnet til daglig brug, hele sommeren (eller året) lang. Der er jo ingen, som ønsker at få pigmentforandringer, tidlige tegn på aldring etc. Hvis det kan undgås med brug af SPF vel?

  3. Det er ikke alle, som vil ligge timevis i solen og stege, for at få en smuk, solkysset eller sommerbrun kulør, derfor kan selvbruner være en stor hjælp. Personligt har jeg bedst erfaringer med selvbrunere i mousse-form, og min klare favorit er St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse. Den er lidt andeledes fra andre selvbrunere fordi den har en olivengrøn undertone i stedet for den klassiske orange, der helst skal undgås, hvis resultatet skal se "naturligt ud".

  4. Sidst men ikke mindst neglene - der kommer til at lide last hele sommeren, fordi de skal være dækkede til med en skøn koral, kraftig koboltblå eller måske en trendy orange. Jeg går altid all in på pangfarver, så snart det bliver sommer. Essie peach side babe blev lanceret sidste sommer, og er stadig i dag, den farve jeg rækker ud efter i den (lidt for) store samling af neglelakker. Det bliver næsten umuligt at se mine negle uden denne neglelak indtil efteråret.

Nu er der ikke andet for, end bare at nyde hver en solstråle, hele sommeren igennem! XOXO Stiletta