Favoritter til vinteren

Allerede i den kommende uge skulle årets første sne falde, så et opdateret indlæg om mine favoritter til vinteren, er det eneste rigtige at skrive. Der er ingen tvivl om, at jeg elsker pænt, men også "praktisk" tøj og sko om vinteren. Her finder du mine favoritter til denne vinter.

B

Skindbukser: Jeg elsker skind-/læderbukser, og de har i løbet af de seneste år fået en form for kultstatus hos rigtig mange, når vintersæsonen indtræder.

Sweater: Hvad er en vinter uden lækre, tygge sweatre? Det er enkeltstående en af de ting, jeg overhovedet ikke kan undvære når det bliver koldere udenfor.

Frakke: Det er altid flaterende med en pæn frakke, endnu en klassiker du ikke kan undvære. Frakken er selvfølgelig ikke kun brugbar om vinteren.

Tørklæde: Acne Studios laver nogle af de bedste tørklæder i min optik, udover den gode kvalitet findes tørklæderne i ca. 20 forskellige farver.

Støvler: Støvler er og bliver et must til de meget kølige dage, mine favoritter er fra Ganni. Støvlerne er både forede og lavet af det fineste skind/læder.

God weekend! XOXO Stiletta