Forårets makeup tendenser

Mens CPHFW er på sit højeste, og alle de helt friske trends der til efteråret indtager alles gaderober, så må vi ej forglemme - hvad der gemmer sig i badeværelsets garderobe. Det er her den til tider oversete kategori "Backstage Beauty" kommer ind i billedet. Denne sæson (SS18) byder på intet mindre end mange skønne trends, der let kan anvendes af enhver.

Blurred lines

Red Lips Venstre mod højre: Lanvin, Oscar De La Renta, Rochas - En trend, der med årene er blevet en klassiker, (fuldstændig ligesom trenchcoaten i dit klædeskab) er lineren. Men her sætter kun fantasien grænser for, hvordan den skal formes, farves og sågar placeres - for her hersker der ingen regler om, hvad der er rigtigt eller forkert. En statement eyeliner er og bliver fast inventar i makeupartisternes kit.

Shine bright like a diamond

No Makeup Venstre mod højre: Topshop Unique, Schrips, Undercover - Det er langt fra kun de dygtige Haute Couture designere, hvis kreationer bærer præg af glimmer, palietter, guld, sølv og diamanter - for tiden er inde til, at bruge at der skinner og glimter. Her gælder det også på læberne eller øjnene. Hvis du ikke allerede har prøvet krafter med denne funklende trend, så er det nu!

Barbie Girl

Grafisk Liner Venstre mod højre: Self-portrait, Valentino, Brock Collection - I gennem efteråret og vinteren, var pink en af de farver, der massivt dominerede modebilledet, så er den smukke farve blot rykket et stykke op. Denne sæson har pink været en af de mest markante farver, når det kommer til den makeup modellerne havde på. Der kunne både ses et strejf på kinder, læber og selvfølgelig også øjnene.

Jeg håber at denne "lille" guide til forårets største backstage trends var hjælpsom! XOXO Stiletta