Fransk kult hudpleje

De franske kvinder har altid været kendt for deres tidløse tilgang til skønhedsrutiner, hudpleje og makeup. Og der er god grund til at deres apotekerprodukter har opnået kultstatus verden over. For en rigtig fransk kvinde skal hudpleje være enkel, ren og let tilgængelig, og det bærer deres produkter også stor præg af. Herunder vil jeg belyse fem produkter alle (og her mener jeg ALLE) franske kvinder har på deres badeværelse, skrivebord og med på restaurant efter arbejde.

Har du nogensinde fået så tørre læber, at du følte ingen læbepomade eller lignende kunne hjælpe? Så tager du fejl. For det er fuldstændig umuligt ikke at finde en rigtig fransk kvinde, som ikke sværger ved NUXE Reve De Miel. Den har en tyk og næsten honning agtig konsistens, der nærer og plejer selv de mest sprukne læber. Et lille ekstra tip er følgende: Smør læbepomaden på som det første, når du lægger makeup, så produktet er sunket fuldstændig ind i læberne når du skal til at lægge læbestift eller lipgloss.

Hvilken makeupartist har ikke tube af den klassiske Embryolisse Lait Creme Concentre i sit kit? Hvis du bare følger lidt med når diverse celeberties får lagt makeup til den rødeløber, så kender du til denne kult creme. Selvom de fleste tænker at det blot er endnu en fugtgivende creme, så mener jeg at den er lidt mere end det. Du kan bruge Embriolysse til at blande med din foundation, eller lægge den på inden for en “primer” effekt, så makeuppen holder det meste af dage.

Den ultimative makeupfjerner, rensevand, micellar water osv. Det er prædikatet dette vidunderprodukt har fået gennem årene. Bioderma Sensibio H2O er nok et af de mest eftertragtede franske apotekerprodukter. Hvad end du er doven og ikke gider bruge 15-20 produkter til din hud hver aften, eller står time efter time, og lægger makeup på andre, så er der rimelig stor garanti for, at lige netop Biodermas lette micellar water har kult status hos rigtig mange. Men også hos de franske kvinder.

Hvis der er en ting fransk kvinder er kendt for, så er og bliver det deres "foryngende eliksir", som mange søger. Det er ikke kun de franske kvinder, der elsker Caudalie Beauty Elixir faktisk er britiske Rosie Huntington-Whiteley kæmpe fan af dette produkt. Selvom mange nok vil mene at en ansigts mist er en ansigts mist, så har Caudalie's Beauty Elixir alligevel opnået kult status, mest af alt grundet den smukke glød sprayen efterlader. Dette er et fantastisk produkt til at bruge i løbet af dagen, hvis ens hud føles tør eller mangler liv.

Vi kan nok ikke komme udenom at sundhud = glødende hud, derfor er ansigts sprays, mists etc. lige det du mangler for at opfylde det franske regelsæt for hudpleje. Avéne Eau Thermale Spring Water er også en klassiker. Sprayen kan bruges til forskellige ting blandt andet før makeup, efter du har påført din creme, til at fiksere makeuppen, men også til at fjerne det pudrede udseende fra ens hud. Har du ikke allerede en form for ansigts spray allerede, så er det virkelig ved at være på tide.

Jeg håber rigtig meget, at du nu kender til de fem mest prominente mærker og produkter inden for fransk hudpleje! XOXO Stiletta