Gaveidéer til ham

Mangler du gaveidéer til mændene i dit liv? Hvad end det er til en bror, far eller kæreste... Så har jeg samlet mine bedste idéer der indeholder alt fra tøj, en bog og toilettaske herunder.

Gaver Ham

Mismo - Wash Bag, Navy - Jeg elsker det minimalistiske mærke Mismo, og i særdeleshed deres toilettasker/Wash Bags der er lavet af vandafvisende nylon. Og hvem har ikke brug for en ny toilettaske i et tidløst design.

Essential Eames - Words & Pictures - Personligt er det meget få personer jeg kender, der ikke bliver glad for gode bøger eller rettere sagt coffee table books, der kan stå på reolen samt ligge på stuebordet og pynte. Dette bog om Eames er super lækker.

Byredo - Eleventh Hour - Det nyeste skud på stammen hos fantastiske Byredo er Eleventh Hour, der er en unisex parfume. Jeg elsker selv herredufte, gerne nogen der er meget maskuline og tunge - hvilket gør, at jeg også selv ville bruge denne parfume.

ARKET - Recycled Cashmere Jumper - Denne lækre og tykke sweater, der er lavet af genanvendt cashmere, er den perfekte gave i min optik. Selvom de bløde pakker ofte er undervurderet, så vil denne sweater være et hit.

Kjær Weis - The Lip Balm - Kjær Weis, der ellers er bedst kendt for deres økologiske makeupprodukter har lanceret en mat læbepomade i en helt enkel sort mat indpakning, der gør den ultimativ til brug af både mænd og kvinder.

Aiayu Men - Marc Scarf, Navy - Har du ikke allerede bemærket at AIAYU ar lavet en mande-linje, så er det bestemt et besøg værd. Et varmt og blødt tørklæde er en optimal gaveidé, der vil falde i god jord resten af vinteren. Det luksuriøse Marc Scarf kommer i tre forskellige farver.