Gør noget uventet...

Begyndelsen af et nyt år, leder med det samme vores tanker ind på restriktive nytårsfortsæt, der måske holder et par uger, hvis du er heldig. Hvorfor ikke gøre op med forestillingen om, at alt skal være som det plejer? I 2019 har jeg besluttet mig for, at vende den opfattelse af nytårsfortsæt, som de fleste går og har.

-Jeg har tænkt mig at gøre noget uventet. Uventet er for mig ikke det samme, som spontant - men i stedet noget man ikke selv eller andre forventer af en. Samtidig ønsker jeg at gøre op med den forestilling om, hvad der er rigtigt og forkert i forhold til fx påklædning. For hvis du føler for en rød læbestift, bukser med vidde eller en storblomstret skjorte, er der ingen der skal holde en tilbage - især ikke dig selv.

-Ligeledes har jeg tænkt mig at værne om mine nærmeste. Her er det aller vigtigste for mig, at prioritere min tid, så jeg bruger den med de mennesker, der giver mig noget. Samtidig med det, vil jeg selv være opmærksom på, at give andre mennesker noget.

-Én ting der ligger meget dybt i mig er kreativitet. En hang til at skabe, lade mig inspirere og opdage, er noget jeg altid har værdsat, og i år har jeg bestemt mig for, at forfølge denne side - de ting og mennesker jeg omgås har en stor indflydelse på alt jeg beskæftiger mig med, hvad end det er musikalsk, mentalt, kreativt eller skolemæssigt.