En snak om... hudpleje

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker ALT der har med skønhed at gøre, så som makeup, hårpleje, neglelak, men selvfølgelig også hudpleje. Ja, jeg har en mega stor passion for alle overstående, men ligenetop sidstnævnte har en helt særlig plads i mit hjerte. Tidligere har jeg skrevet om både hårolier, forskellige makeupprodukter, i øvrigt må vi da ikke glemme alle de neglelakker, jeg har nævnt. Dog har jeg ikke berørt hudpleje-området i samme grad, som alt det andet.

Egentlig tror jeg, at det er de færreste, som forstår betydningen af en god hudplejerutine. For mange har indstillingen, at (næsten) alt kan dækkes med makeup - dette er langt fra en holdning jeg deler :). Men når vi nu snakker hudplejerutiner, tror jeg igen, at mange bliver skræmt af tidens tendenser, blandt andet når det kommer til den koreanskehudplejetrend, hvor du helst skal bruge 20-25 produkter - HVER AFTEN! Hudpleje behøver ikke at være kompliceret, hverken når det kommer til indholdet, altså ingredienserne, eller hvor mange produkter man bruger.

Into The Gloss er en af mine favorit skønhedssider, hvor jeg følger med i meget af det, der rører sig på skønhedsfronten. De har igennem en håndfuld af år interviewet utrolig mange kvinder om deres skønhedsrutiner og favorit produkter i deres serier THE TOP SHELF og #ITGTOPSHELFIE. Det er naturligvis ikke, hvilke som helst kvinder der bliver interviewet. Her taler vi indflydelsesrige, anerkendte og betydningsfulde kvinder, som deler deres bedste tips, historier og produkter. Her er et billede af hvordan et rigtigt #ITGTOPSHELFIE ser ud, dog har jeg sat tre forskellige sammen:

Into The Gloss

Hvis I vil se hvad der for tiden står på min "TOP SHELF", så behøver du ikke vente meget længere, faktisk blot et par dage endnu :).

Jeg håber at min lille snak om hudpleje faldt i god jord, og bare vent, der kommer mere af denne slags meget snart...! XOXO Stiletta