Hvad er der i min håndbagage + tips

Hvis der er én situationer, de fleste mennesker ikke bryder sig om at stå i, så er det at glemme noget i kufferten, som man i virkeligheden skulle have lagt i sin håndbagage. I går fløj jeg til Kreta, selvom det ikke var en lang flyvetur eller transport fra lufthavnen, har jeg dog nogle essentielle ting, som jeg vil have ved hånden under hele rejsen.

Mange af mine rejse essentials har jeg altid med i min håndbagage. Hvis du ikke allerede har læst mit indlæg omkring overstående, er der stadig rig mulighed her.

  • For det meste består min håndbagage af en rejsetaske eller rygsæk, derfor har jeg rigelig plads til alle mine ting :). Den første ting jeg altid har med er min telefon, og selvfølgelig har jeg også min oplader og høretelefoner. Enten har jeg min ipad eller macbook med, det afhænger lidt af om jeg skal se en film, lave en skoleopgave eller bare spille et spil. Mit kamera + oplader er med mig overalt, ergo er det også med i håndbagagen.

  • Udover elektronik sørger jeg altid for at være vel ekviperet ud i forskelligt læsestof bl.a. blade og bøger. Det er sjældent man tager sig tiden til at læse et magasin fra ende til anden, så her er der god mulighed for det. Nu er jeg simpelthen så "heldig" at bruge læsebriller, så se skal selvfølgelig også være lige ved hånden, når jeg skal lave alt fra skærmarbejde til at læse.

  • Det vigtigste er nok ens pung, pas og boarding pass. I de fleste tasker er der en lomme enten indvendig eller udvendig, og der plejer mine essentielle ting at ligge, sammen med min telefon. Både så man altid ved, hvor de er, men ligeledes hvis man skal købe noget i Tax Free eller borde sit fly. For mig er solbriller også rigtig vigtige, men først efter flyveturen, de ligger også i samme lomme som tidligere nævnte.

  • En god idé kan være at lægge sine flydende- eller skønhedsprodukter i en gennemsigtig makeuppung eller plastikpose, så du ikke skal stå og finde dine "skønhedsprodukter" overalt i din håndbagage. Jeg har altid en tandbørste og tandpasta med, for hvad nu hvis ens kuffert forsvandt? Jeg har også en håndcreme, håndsprit, læbepomade (gerne med lidt farve, så den også kan bruges på kinderne) og en fugtgivende ansigtsmist/spray.

  • Sidst men ikke mindst, har jeg altid nogle snacks og drikkevarer med. Som de fleste andre er jeg ikke tilhænger af flymad, så medbragte snacks kan være en god løsning. Hvis jeg ikke køber en vand eller andre drikkevarer i lufthavnen, medbringer jeg min egen drikkedunk (bkr), som jeg fylder med vand.

Jeg håber rigtig meget at I nyder min lille rejse "serie"! XOXO Stiletta