Lidt mere end strandtøj

Det kan godt være, at strandvejret lader vente på sig herhjemme i Danmark, men mange ligger alligevel også på strande, eller ved poolen i andre lande her i sommerferien. Jeg ved (næsten) ikke noget bedre end en hel dag på stranden, jeg ved ikke, om det er duften af saltvand, lyden af bølgerne der slår ind over sandet, eller følelsen af, at man ikke skal nå noget.

Men jeg tænkte at jeg ville vise, hvad der er i min strandtaske.

Jeg tager aldrig til stranden uden en ansigtssolcreme eller kropssolcreme, det er rettere sagt fysisk umuligt for mig. De to, som jeg har med denne sommer er MUTI SUN FACE SPF 30 og MUTI SUN BODY SPF 30. Begge solcremer er designet til ikke at efterlade et hvidt skær eller klistret følelse på huden efter brug.

Et håndklæde eller to er også et must på stranden, både til at ligge på og tørre sig med efter man (måske) har ovet sig ud i det til tider meget kølige vand. Selvom store frottehåndklæder er rigtig lækre at bruge, er de ikke så praktiske at have i hverken sin strandtaske eller eventuelle cykelkurv, derfor synes jeg at klassiske badehåndklæder er mere anvendelige.

Når man opholder sig mange timer i solen, glemmer man ofte at drikke nok vand, derfor prøver jeg altid at få "pakket" drikkevarer med, blandt andet når jeg skal på stranden i adskillige timer. Jeg kan rigtig godt lide min vandflaske fra BKR, fordi den er lavet af glas, og på den måde bliver vandet ikke lige så varmt, som med en plastikflaske.

Det kan godt blive lidt kedeligt i længden, hvis man ikke har taget noget med, at lave på stranden, personligt elsker jeg at læse i forskellige blade, magasiner og en gang imellem bøger. Dog er det en god idé at huske solbriller, ellers kan det godt været svært at se ordentligt i solen.

Udover solcremer tager jeg også en læbepomade med solfaktor i med på stranden. Både saltvandet og solen udtørrer både huden og håret, så det er ret vigtigt at fugte de pågælende steder efterfølgende. En ansigtsspray eller mist om man vil, kan også være et godt produkt at tage med til at nedkøle og fugte huden.

En sidste ting, som jeg synes er nødvendigt, er ekstra badetøj. Når jeg tager på stranden, cykler jeg altid derned, og det er ikke så rart at cykle i vådt eller fugtigt badetøj på vejen hjem.

Rigtig god sommer! XOXO Stiletta