Juleaften outfit

Traditionen tro samles min familie 23., 24. og 25. december, hvor vi spiser middag sammen. I den anledning tænkte jeg at vise, hvad jeg har tænkt mig at tage på juleaften. Her står det for mit vedkommende på kjole og stiletter, fremfor den 23. og 25. hvor tøjet er mere casual, men stadig til den pæne side. Vil du se, hvor den lækre silkekjole er fra, de perfekte stiletter samt den smukkeste taske til særlige anledninger.

Outfit Kjole - Ruched Midi Silk Dress
Jeg elsker denne silkekjole i den smukkeste brunlige/violette farve. I virkeligheden er den meget taljeret, hvilket er svært at se på billedet. Trods alt er jeg vild med denne kjole, som kan bruges ved diverse arrangementer.

Stiletter - Christian Louboutin Python Pigalle Follies 100mm
Farven på kjolen er helt identisk til farven på skoene, hvilket matcher så fint. Samtidig er leopardprintet med til at gøre dem mere specielle. Stiletterne er 10 cm (100mm) høje og modellen er Pigalle Follies , hvilket er en af Christian Louboutins mest populære modeller.

Taske - Chanel Le Marais Flap Bag
Denne taske er efter min mening den perfekte model til alt. Tasken bruger jeg fx til jeans og sneakers, men selvfølgelig også til gallakjoler og Trenchcoats. Chanels Flap Bag er den ideelle taske til hverdags essentials samt 'black tie' arrangementer.