Slip af med uren hud på ingen tid!

Har du i længere tid kæmpet med uren hud, der ligegyldig hvor meget du gør eller ikke gør, fortsat er uren? og eventuelt overvejet medicinskbehandling - Ja, så kender jeg godt følelsen. Men på få uger har jeg fået vendt den ubalance, der var skabt - og det var muligt med blot to produkter. I skrevne stund vil jeg påstå, at min hud ikke har været pænere i (næsten) årevis. De to hudplejeprodukter, der uden tvivl har hjulpet mig er begge fra La Roche-Posay, det franske apoteker mærke, som også kan købes på danske apoteker.

Alt du behøver...

For at opnå optimal virkning fra henholdsvis clanseren og den tilhørende creme, skulle begge produkter anvendes to gange dagligt (morgen og aften). La Roche-Posay er verdenskendte for den pågælende serie Effaclar, hvor begge produkter indgår. Effaclar, Purifying Foaming Gel - Cleanseren er udarbejdet til at hjælpe olieret hud og/eller uren hud, der evt. er plaget af akne. Selvom jeg ikke har olieret hud, havde cleanseren en fantastisk virkning, og efter bare få dage kunne jeg selv se en kæmpe forskel. i forlængelsen af cleanseren brugte jeg den tilhørende creme eller rettere vidundermiddel. For det er netop hvad Effaclar, Duo (+) er. Efter afrensning fulgte jeg op med cremen, som efter min mening gav den bedste effekt, da den kombineret med cleanseren på blot få dagen havde forbedret min hud i en grad, jeg ikke kunne have drømt om. Derudover brugte jeg enkelte dage La Roche-Posay, Micellar Water til at fjerne makeup, men produktet havde ingen indvirkning på de områder, hvor jeg ellers brugte de øvrige produkter. Jeg kan ikke andet end anbefale denne helt basale rutine, hvis du ønsker at slippe af med uren hud, i øvrigt på ingen tid.

La Roche-Posay, Effaclar Purifying Foaming Gel

La Roche-Posay, Effaclar Duo (+) Cream

La Roche-Posay, Micellar Water

-Dette indlæg er ikke sponsoreret-

XOXO Stiletta