Millennial pink, glitter & glød

Et væsentligt synonym, som kun den mest garvede ville få ud af ovenstående tre ord, nemlig Millennial pink, glitter & glød - Hvad har lige netop de tre ord som fællesnævner? I min optik, vil dette dække over forårs fornemmelser... For længslen efter lysere dage, små blomster, der titter frem i haven og den skønne duft af forår, er alt hvad jeg drømmer om denne januar.

Selvom foråret dækker over mere end bare tre måneder i kalenderen, føler jeg alligevel at definitionen og de trends der præger foråret 2018, er lige det jeg elsker - Hvem har ikke brug for (lidt) ekstra glød, kinder der prydes med en sart pink, samt glimmer på fx negle eller kindben? Det er ligenetop, hvad foråret byder i år. Og som man siger, ét billede siger mere end tusind ord - derfor har jeg sammensat en collage, som indrammer essensen af forårs fornemmelser.

Forår

God Weekend! XOXO Stiletta