Mors dag og brunch med min familie

I den forgangende weekend var det Mors dag (14. maj), og dagen efter (15. maj) havde min mor fødselsdag. En af de største glæder for mig, er at glæde andre, hvad end de har fødselsdag eller ej, og selvfølgelig var det også min intension i går og foregårs. Da Jo Malone for nylig åbnede butik i Magasin og snart også i Illum, var jeg slet ikke i tvivl om, at hovedparten af de gaver jeg skal give i år, kommer til at være pakket ind i den klassiske cremefarvede æske med det luksuriøse sorte silkebånd. For hvilken modtager vil ikke føle sig forkælet og heldig med sådan en gave?

Hvad end du mangler en værtinde-, fødselsdags- eller selvforkælelses-gave, så har Jo Malone alt fra håndsæber, læbepomader og cremer til de mest unikke dufte. Jeg er kæmpe fan, og det er jeg vist langt fra den eneste, som er. Til min mor købte jeg parfumen, som hedder Earl Grey & Cucumber. Den dufter fuldstændig himmelsk, og den står nu også øverst på min egen ønskeliste.

Herunder har jeg samlet et par billeder fra weekenden, hvor min familie var på besøg til lækker brunch.

Jo Malone Champagne Gaver Brunch

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend! XOXO Stiletta