Mine favorit smykker

"Jewelry is like the perfect spice - it always complements what's already there"- DVF. Hvis jeg nogensinde møder Diane Von Furstenberg, vil jeg fortælle , hvor enig jeg er i hendes meget kendte citat, jeg kunne ikke have sagt det bedre selv! Smykker er enestående og selv det mindste lille smykke har sin egen historie og udtryk. Herunder har jeg samlet mine favorit smykker, som jeg altid har på, dog til forskellige begivenheder eller hverdag...

Smykker

"Jewelry is like the perfect spice - it always complements what's already there"- DVF

  1. STINE A, Confetti Shell halskæde Her
  2. CARRÉ Jewellery, Ring Party ring Her
  3. Pico, J Krystal øreringe Her
  4. Maanesten, Sara 14mm øreringe Her
  5. ANNI LU, Classic 01 Rosa armbånd Her
  6. Jane Kønig, Love Letter halskæde Her

Jeg elsker halskæder ikke kun alene, men også flere sammen. For det meste har jeg STINE A halskæden på med en anden halskæde, selvom den også ser flot ud alene. Jeg vælger dog en anden halskæde, som er mere simpel, i stil af Love Letter halskæden fra Jane Kønig. Når man har to halskæder på i stedet for en, er detaljerne blevet gjort til "ens egne" og mere personlige.

Jeg er til mere simple ringe, og Carré Ring Party er lige mig, simpel og elegant. Igen synes jeg, det er virkelig fint at blande smykker, også ringe, og denne ring ser fantastisk ud med andre sølv eller guld ringe. Ligesom med halskæderne vælger jeg så en anden ring, som er mere pyntet eller større, fordi det giver et godt modspil.

Pico er en af mine yndlings smykkebutikker, hvis du ikke allerede har besøgt den, så går du ved Gud glip af noget. Når du træder ind i en af deres butikker, dufter der himmelsk, og ikke nok med det, ligger der rigtig mange fine og unikke smykker. En favorit jeg virkelig ofte har på, er deres J Krystal øreringe, både i guld og sølv. De sidder så fint, og er et af mine "go to" par til hverdag såvel som fest.

En af tidens største tendenser er kreoler i alle størrelser, de har virkelig fået et comeback! Selvom mange stadig associerer (store) hoop øreringe med 80'erne. Jeg er helt forskelsket i mine nye fra Maanesten, de er en rigtig god "mellem" størrelse i forhold til mange andre par. En hver med huller i ørene SKAL have et par kreoler i samlingen, det er et must i disse dage ;).

Hvis du er tilhænger af Instagram, så har du uden tvivl set de fine armbånd fra ANNI LU. Jeg må erkende, at jeg efterhånden har fået en lille kollektion af de klassiske perlearmbånd, da de bare ser fantastiske ud med alle andre armbånd. Udover det kommer armbåndene i rigtig mange farver og kombinationer. Disse armbånd er bare en sikker vinder hos mig.

Håber dette indlæg var inspirerende! XOXO Stiletta