Mine ønsker 2018

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Endelig er det tid til julekalender, duften af nybagte småkager, for ikke at glemme glæden ved at give til andre, hvad end det er tid, gaver eller andet. Når det gælder mine egne ønsker, så kan du herunder se, hvad der står øverst på min ønskeliste i år.

Gaver

Toteme - San Remo Scarf - Dette ultra lækre silketørklæde har længe stået på min ønskeliste. For udover at brige det som tørklæde, ser det virkelig fint ud i håret eller bundet om en taske samt håndleddet som en accessory.

Frederic Malle - Portrait Of A Lady, Hair Mist - Portrait Of A Lady er blandt mine favorit parfumer (Læs mere her), selvom det er en tungere duft, der egner sig perfekt til aften brug, så ønsker jeg mig, den lettere 'hair mist', til daglig brug.

Louis Vuitton - Small Agenda Refill, 2019 - Jeg elsker min Louis Vuitton PM Agenda, som jeg hver eneste dag anvender, til at holde styr på aftaler etc. Og derfor ønsker jeg mig refill til år 2019, der i øvrigt indeholder de fineste illustrationer og klistermærker.

Isabel Marant - A Wild Shore Earrings - Jeg har altid holdt meget af Isabel Marant, som modehus og i særdeleshed deres smykkekollektion. Senest har jeg forelsket mig i disse smukke sølv øreringe med sten.

Mason Pearson - C7 Rake Comb - Hvem har ikke en eller flere af de traditionelle Mason Pearson børster i skuffen eller på hylden? Jeg elsker at rede mit hår med en kam, da det giver et mere naturligt hår, dog mindre glansfyldt.

Aiayu - Helen Chain Clutch, Mix Stormy/Air - De fine Helen Clutches fra Aiayu, er fantastiske til hverdag og fest, da de har den ultimative størrelse og kommer i de fineste farver. Jeg ønsker mig farven Mix Stormy/air, der er super anvendelig.