Morgenmads idéer

I weekenderne kan jeg godt lide at bruge (lidt) mere tid på en god morgenmad. Normalt er tiden knap, inden man skal ud af døren i hverdagene, og derfor ender rigtig mange i faste (lidt kedelige) vaner. Når jeg kommer til weekendmorgnerne, går jeg all in på en æstetisk og velsmagende start på dagen.

Jeg har samlet to af mine yndlings morgenmads idéer, som man skal prøve…

Smoothie skål Denne morgenmad er "instagram hit" nummer et blandt rigtig mange, både på cafeér, men også hjemmelavet. Mærkeligt nok er det bare en anderledes oplevelse at spise smoothie af en skål, men jeg anbefaler dog at lave konsistensen tykkere end en normal "drikke smothie". Jeg elsker bær- og mango smoothies, men du kan bruge alle former for frugter og (næsten) alle grøntsager. Og til sidst kan du toppe det hele af med frisk frugt, bær, nødder, chiafrø, kokosflager eller hvad hjertet begærer
Avokado og lakse mad Avokado og laks er efter min mening et match made in heaven. Det smager fantastisk sammen på et groft stykke rugbrød også med salt, peber og hvis man er til det også chilikorn oven på. Dette er også en sikker vinder til hverdagsmorgnerne, fordi du meget hurtigt kan lave og spise det. Dette er også en god måde at få inkorporeret mere fisk til din daglige kost ;)

Jeg håber rigtig meget, at I fik inspiration til dagens morgenmad! XOXO Stiletta