Nem og hurtig hverdagsmakeup

Mangler du en nem hverdagsmakeup, som får dig til at se endnu mere fantastisk ud på blot få minutter? Så har jeg lavet et lille udpluk af de produkter du ikke kan undvære...

Makeup

8 timers søvn? Ja, tak!

En hurtig måde at snyde otte timers søvn er concealer, eller som jeg kalder det "kaffe i cremeform" ;). Jeg er ikke tilhænger af foundation og specielt ikke til hverdagsbrug, derfor sværger jeg ved concealer, og gerne en med en høj dækning. Da de fleste (inklusiv mig selv) bruger produktet hurtigt op, er det et dumt sted at investere en formue.

Min favorit:
Maybelline Fit Me concealer HER

Førstehjælp på hverdags-basis

Når man har lyst eller blond hår, hænger det ofte sammen med lyse, tenderende til usynlige øjenbryn og vipper, heldigvis kan der gøres noget ved det. De fleste dage fortrækker jeg at bruge en øjenbryns gel med farve, til at sætte og definere mine øjenbryn. Men mange dage bruger jeg også en øjenbrynspuder, der bruges til at gøre ens bryn mere definerede.

Mine favoritter:
CHANEL Duo øjenbrynspudder HER
MAC Brow set HER

Den største forskel...

Hvis jeg kun skulle bruge ét makeupprodukt, ville det være mascara, da jeg føler at det gør en kæmpe forskel. Efter min smag kan vipperne ikke blive mørke eller lange nok :). Når det er hverdag og tiden er knap, bruger jeg ikke tid på at bukke mine øjenvipper, derfor vælger jeg en mascara, som bukker vipperne.

Mine favoritter:
DIORSHOW Iconic Overcurl Mascara HER
Benefit Cosmetics Roller Lash Mascara HER

Blush VS Bronzer

De fleste kender til, at huden mangler farve eller liv - derfor er blush eller bronzer en "helt" på de dage. Rigtig mange er enten tilhængere af blush eller bronzer, og for mig er der ingen tvivl om, at blush er min favorit. Selvfølgelig kan man også bruge begge dele. Det er dog hurtigere blot at bruge et produkt. Et lille tip er: for yderligere glød, kan en blush eller bronzer med glimmer være en god idé.

Mine favoritter:
Benefit Cosmetics Hoola Bronzer HER
Too Faced Love Flush Blush, Love Hangover HER

Det afsluttende trin

Sidst men ikke mindst elsker jeg lipgloss, når det skal være nemt og hurtigt. En lipgloss vil heller ikke udtørre læberne i samme grad, som mange læbestifter. Der findes virkelig mange forskellige slags lipglosses med eller uden farve - der er også forskellige produktformuleringer, men jeg fortrækker klart ikke klistrede lipglosses med (lidt) farve.

Mine favoritter:
Clarins Instant Light Lip Perfector 01 HER
Clarins Instant Light Lip Perfector 07 HER

Blomster

Dette var min "guide" til en nem og meget hurtig hverdagsmakeup, som alle kan bruge! XOXO Stiletta