Nyt år, nye vaner?

Efter en festlig samt veloverstået jul, er det tid til at tænke på det nye år. Hvad var godt eller mindre godt ved det forgangende? Hvad vil jeg ændre i det nye år? og jeg kunne blive ved. Men sandheden er vel at vi stiller uopnåelig høje krav til os selv, samtidig med at vi bekræfter hinanden i at det nye år, selvfølgelig skal hoppes ind i som et helt nyt menneske. Det er langt fra min overbevisning. Derfor har jeg i år (eller rettere næste år) lavet en række "forskønnede nytårsforsæt".

  • Én ting jeg ikke er så god til, hvilket jeg langt fra er den eneste, som halter bagud med, er oprydning - både i skabe, skuffer og hundrede andre steder. Det mest irriterende sted er og bliver nok mine makeupskuffer, hvor tingene altid flyder. Så i det kommende år, vil jeg prøve at tage mig mere tid til at få ryddet ordentlig op.

  • Som jeg nævnte før er alle mine nytårsforsæt prægede af at få et skønnere år, i den forstand mener jeg helt bestemt også de små ting, der gør en stor forskel. For mig indbefatter det blandt andet at tage hånd om de ting man måske glemmer i en ofte travl hverdag. Husk nu at få taget den gamle afskallede neglelak af, eller få klippet spidser når de ser slidte ud.

  • Endnu en ting jeg altid glemmer, som jeg gerne vil gøre om på i 2018, er at vaske makeupbørster. For hvis man tænker over det sidder der ufattelig mange bakterier, for ikke at tale om snavs i ens beskidte makeupbørster. Ofte fortrænger man vil at gøre nogle af de lidt mindre sjove ting, men i sidste ende gavner det vel en?

  • I dag hvor der er så stor debat om forskellig konservering af skønhedsprodukter og mange delte meninger når det kommer til holdbarhed af produkter, mener jeg det er yderst vigtigt ikke at bruge produkter der har overskredet holdbarhedsdatoen eller den pågældende åbningstid. Så jeg vil helt klart blive bedre til at få smidt de produkter ud, der ikke kan holde sig.

Rigtig glædelig jul, vi ses i det nye år! XOXO Stiletta