Rejse must-haves

Nu er det ved at være tid! Om lidt over en uge sidder min familie og jeg i flyet på vej mod Kreta. Jeg tror at de fleste i Danmark er helt klar til varmen, hvilket jeg vist allerede har skrevet et par gange efterhånden ;), men nok om det. Rigtig mange skal snart ud og rejse (også i sommerferien), og derfor synes jeg at det var oplagt at lave et indlæg omkring rejse must-haves. Lige før vinterferien lavede jeg et indlæg med mine ski-must haves, og nu handler det bare om rejse essentials i stedet for.

Travel Must-haves

  • Ligesom en hver anden blogger ønsker jeg mig et passport cover fra Louis Vuitton. Det er en tidløs rejse essential, man efter min mening bare må eje. Jeg er kæmpe fan af Louis Vuitton, hvilket allerede er nævnt et par gange i andre indlæg, så jeg glæder mig rigtig meget til den dag jeg kan køber det.

  • Solbriller er ubetinget et must når man rejser, specielt hvis man ikke har makeup på ;). Hvad end man skal på storbyferie, badeferie eller noget helt tredje, kan man altså ikke undvære solbriller. Mine yndlings er de ikoniske Audrey solbriller fra Céline.

  • Endnu et rejse must-have er en god makeuppung/taske. Alle skønhedselskere har denne Anya Hindmarch Beauty Case på listen over ting de altid har med når de rejser. På den ene side af tasken står der "Take - Off" og på den anden "Touch - Down". Dette er og bliver den perfekte skønheds-rejse must-have.

  • Det er fuldstændig umuligt at rejse uden et kamera for mig, og nej et telefon kamera er ikke godt nok, hvis du spørger mig. Jeg er helt vild med mit Canon Eos M3, da det er kompakt, og har samme kvalitet, som et spejlreflekskamera dog uden at være det.

  • Når man sidder i flyet, bilen eller bussen, kan det være rart bare at tage hørertelefoner i ørene og lukke alt andet ude. Derfor laver min søster og jeg altid en playliste, som vi hører konstant når vi rejser. Det er også hyggeligt at mindes forskellige rejser med bestemte sange.

Jeg håber at alle får en fantastisk påskeferie! XOXO Stiletta