Rejse outfit - 1

I forbindelse med de rejser jeg denne vinter og forår skal på, synes jeg, at et indlæg omkring rejse outfits var på sin plads. Herunder samt det næste indlæg får du mine to bud på tøj du bør rejse i. Er du på udkig efter et par lækre jeans, basic items eller trendy sneakers, så læs med.

tøj

De fleste har et særligt ønske om at være nogenlunde casual i deres påklædning, når de skal rejse. Specielt fordi man måske skal være undervejs mange timer, eller gerne vil have behageligt tøj på. Det mest anvendelige rejse-tøj er for mig et monokromt outfit, bestående af en hvid t-shirt: Paradised Printed T-shirt, et par velsiddende jeans: RE/DONE Stove Pipe Black Ripped Wash, en sweater til at holde varmen: Club Collection Grey Cashmere. Derudover er sneakers et absolut must, når det gælder komfort: Adidas Stan Smith. Som jakke er jeg vil med en lettere jakke, hvilket denne er et rigtig godt eksempel på: Arket Mid-Lenght Coat. Til sidst er en kuffert selvfølgelig en del af et rejse outfit, og jeg må erkende, at jeg har forelsket mig i denne kollektion: Calpak x Jen Atkin Suitcase, der kan købes hos Net-a-porter.