S/S18 tendenser

Som tiden dog går, så snart det drejer sig om modeuger, backstagehemmeligheder samt catwalken. Sædvanligvis er alle magasinerne og modebranchen en hel sæson foran butikkerne - Ikke desto mindre går vi en fantastisk sæson i møde nemlig S/S18, der ligger inde med nogle flotte trends og skønne farver. Herunder har jeg lavet en samling af de tre tendenser, som gang på gang prydede podier, catwalks og billeder, hele verden over, da modeuge-måneden løb af stablen:

“Pretty in pastels”

PASTEL Venstre mod højre: Emporio Armani, Givenchy & Tom Ford - Forår er altid blevet forbundet med smukke pasteller, men i år er det endnu mere end tidligere. Pasteller i alle nuancer, var en af de tendenser, som der virkelig var fokus på, ved de europæiske modeuger. Ligeledes var der enkelte modehuse, som havde 'blandet' de forskellige pasteller, og skabt et lag på lag look, dog på en langt mere frisk og let måde. Så frem med ALLE pastellerne...

Tidløs tendens - Trench coat

TRENCH Venstre mod højre: Valentino, Victoria Beckham & Koché - Trenchcoaten er et af de mest ikoniske beklædningsdele - men selvom den har opnået en suveræn plads, er der alligevel plads til fornyelse. Selvom Burberry plejer at være helt i front, når det kommer til Trenchcoaten, så var de langt fra det eneste modehus, som lavede deres nyfortolkning denne sæson. Så find din trenchcoat frem, da den er mere aktuel end tidligere.

Life in plastic, it's fantastic

PLASTIC Venstre mod højre: Valentino, Isabel Marant & Chanel - De fleste kender til Aqua's Barbie-sang, og ligepræcis lyrikken fra den, beskriver denne tendens rigtig godt: "Life in plastic, it's fantastic". For ét materiale, der virkelig blev set på mange og forskellige måder denne modeuge, var plastic - i form af jakker eller accessories fx tasker og sko. Så hvis du har noget i din garderobe, der er lavet af plastic eller ligner, så er du rigtig godt med ved sæsonens tendenser.

Jeg håber at du nu er klædt godt på til den kommende sæson! XOXO Stiletta